CLUB SEAT

VOORDEEL VOOR SEAT RIJDERS

Voordeel voor SEAT rijders

We houden je SEAT graag in topvorm. Wanneer het onderhoud door de SEAT dealer wordt uitgevoerd heb je automatisch recht op gratis mobiliteitsservice.
Lees hieronder de voordelen voor SEAT rijders.
Registreer je voor Club SEAT


OP STAP MET SEAT

Regelmatig regelen we voor SEAT rijders leuke evenementen met korting.
Er heerlijk op uit! Dat kan met de voordeelacties van Club SEAT. Schrijf je in voor de SEAT Nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!

ANWB RIJTRAINING

Periodiek organiseren wij voor SEAT rijders sportieve rijvaardigheidstrainingen bij het ANWB Test- en Trainingscentrum in Lelystad. Ervaar spanning en sensatie tijdens de praktijkonderdelen op het circuit en leer je eigen SEAT nóg beter kennen. Bewust hebben wij gekozen voor zo veel mogelijk praktijkonderdelen en dus veel rijtijd. Naast een leerzame is het vooral ook leuk evenement! De praktijkonderdelen zijn erop gericht om veiliger, bewuster en plezieriger in je auto te rijden. Je rijdt in je eigen SEAT.

GRATIS MOBILITEITSSERVICE

Vanaf het moment dat je je nieuwe SEAT koopt, en gedurende een periode van 2 jaar (te rekenen vanaf de datum van aflevering van je nieuwe SEAT), kun je profiteren van alle diensten die de SEAT Mobiliteitsservice te bieden heeft. 

Onderhoud bij de SEAT-dealer
Omdat SEAT vindt dat je ook na 2 jaar verzekerd moet kunnen zijn van SEAT Mobiliteitsservice, hoef je slechts aan één voorwaarde te voldoen: je laat het reguliere onderhoud van je SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door de officiële SEAT Service Partner uitvoeren. Evenals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Hierdoor ben je gegarandeerd van het optimaal functioneren van je SEAT, nu en in de toekomst. Lees meer.