SEAT Kleine Beurt

Een kleine beurt voor je auto 

Wil je je SEAT altijd in topconditie blijft? Dan is het belangrijk om je auto goed te laten onderhouden. Vaste prik bij goed onderhoud is de kleine beurt, waarbij je auto op een aantal belangrijke punten wordt gecontroleerd en vloeistoffen worden bijgevuld. De kleine beurt wordt voor het eerst uitgevoerd nadat je 15.000 kilometer gereden hebt. Vervolgens wisselen grote en kleine beurten elkaar af. Dit betekent dat je auto elke 30.000 kilometer (of elke 2 jaar) een kleine beurt zal krijgen.

Kleine beurt SEAT: Wat kun je verwachten?


Tijdens een kleine beurt wordt je SEAT geïnspecteerd op een aantal belangrijke punten. Dit zijn onder andere:

  • Motorolie en oliefilter vervangen

  • Service interval indicatie terugzetten en servicesticker plaatsen

  • Remsysteem op slijtage controleren

  • Uitlaatsysteem op lekkage en bevestiging controleren

Na zo'n kleine beurt kan je auto er weer ruime tijd tegenaan! Natuurlijk krijg je ook een onderhoudsrapport mee, zodat je altijd inzicht hebt in de staat van je auto.


Kleine beurt voor je auto: De kosten

Bij SEAT ben je zeker van lage prijzen en betrouwbare producten. Laat daarom je SEAT onderhouden bij de officiële SEAT-dealer. Bang dat dat duurder is? Geen zorgen! Net als jij houden wij niet van onverwachte verrassingen. Bovendien vinden we eerlijkheid en transparantie heel belangrijk. Daarom kun je bij ons vooraf gewoon bekijken wat de kosten voor een kleine beurt voor je SEAT zijn. Ook de kosten voor de meest voorkomende reparaties kun je gewoon op onze website terugvinden. Bovendien behoud je door het onderhoud van een SEAT-dealer je mobiliteitsgarantie en weet je zeker dat premium onderdelen gebruikt worden.

Dit zorgt er voor dat je een hogere restwaarde houdt op je auto. Zo heb je niet alleen op korte termijn duidelijkheid, maar weet je ook dat je investeert in de toekomst van je SEAT! De prijstabel vind je hier.


HET VOORDEEL VAN

SEAT SERVICE

VLOT > VAKKUNDIG > VERTROUWD

/ Behoud van fabrieksgarantie
/ De hoogste kwaliteit
/ 4 jaar garantie op reparaties en onderdelen


Meer informatie..


Hoe kunnen we je verder helpen?

Onderdelen & 
Accessoires

Dakdragers, wielensets, trekhaken en nog véél meer. Het is nu allemaal gemakkelijk te bestellen via de SEAT Webshop.

Een SEAT-werkplaats in de buurt