PRIVATE LEASE


Tijdelijk vanaf € 179

De Mii

v.a. € 179* p.m.

Ontworpen voor de stad

 • Meest compacte SEAT-model
 • Altijd makkelijk parkeren
 • Comfortabel en zuinig

De Ibiza

v.a. € 259* p.m.

30 jaar trendsetter

 • Sportieve trendsetter
 • Veelzijdig
 • Standaard rijk uitgerust

De Leon

v.a. € 339* p.m.

Sportieve eyecatcher

 • Sportief
 • Superzuinig
 • Volle uitrusting

De Leon ST

v.a. € 355* p.m.

Zowel privé als zakelijk ijzersterk

 • Ruimte voor het hele gezin
 • Sportief en dynamisch
 • Volle uitrusting

De Toledo

v.a. € 322* p.m.

Elegante 5-deurs coupé 

 • Veelzijdige gezinsauto
 • Veilig door techniek
 • Gekoppeld aan jouw telefoon

De Ateca

v.a. € 449* p.m.

Overwin de stedelijke jungle

 • Karakteristieke lijnen
 • Zuinig én krachtig
 • De nieuwste technologieën


Waarom SEAT Private Lease kiezen?

Private lease via SEAT betekent: slim kiezen voor de voordeligste manier om inclusief nieuwe auto méér te genieten van het leven. Je rijdt direct een nieuwe SEAT, maar de auto blijft van ons. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag, dus: géén verrassingen. Kosten zijn gebaseerd op hoeveel kilometers je wilt rijden en de gekozen periode van je abonnement. Jij regelt vervolgens zelf alleen nog de benzine, wij ontzorgen jou verder helemaal. Het aan ons toegekende Keurmerk garandeert dat 100%. Is je private lease abonnement afgelopen, dan lever je eenvoudig je auto weer in. Over flexibiliteit en gemak gesproken..

 fair-terms
Eerlijke
Voorwaarden

 complete-package
Compleet
Product

 financiele-lasten
Bescherming
tegen te hoge
financiele lasten
 considiration
14 dagen
Bedenktijd

 guarantee
Zekerheid
bij klachtenZó werkt SEAT Private Lease

Bekijk deze korte video en ontdek direct hoe jij onbezorgd particulier een nieuwe SEAT kunt leasen. Onze private lease-modellen zijn rijk uitgerust en rijden zuinig. En dat voor een vast bedrag per maand, zonder borg of grote investering vooraf. Ook heel mooi: het SEAT Abonnement bieden we aan tegen scherpe tarieven. Bekijk de onderstaande video om nog meer te weten te komen over
Private lease.

Auto abonnement afsluiten: 5 simpele stappen

 1. Dát is mijn SEAT

  Klaar voor karakter? Kies dan jouw ideale model, en bepaal je private lease-looptijd en aantal kilometers. Nog 4 stappen en het genieten kan beginnen.

 2. Mijn kleur & opties

  Rijd weg met een kant-en-klare nieuwe auto, óf stel eerst je SEAT 100% naar wens samen. Pakketten: Standaard, Extra en Luxe.

 3. Mijn abonnement graag!

  Voilá: je hebt jouw perfecte private lease-auto uitgekozen. Vraag nu eenvoudig je abonnement aan, wij pakken het zo snel mogelijk voor je op.

 4. Mijn contract

  Jouw complete rij-oplossing zwart-op-wit. Je weet dus precies wat je krijgt en waarvoor je betaalt. Jouw extra voordeel: onze flexibele voorwaarden.

 5. Onbezorgd rijden

  Stuur ons je ondertekende contract. Wij bestellen direct je auto en plannen het ophaalmoment bij een dealer in jouw buurt. Je ruilauto kun je dan ook daar inleveren.

Veelgestelde vragen

 • Wat is SEAT Private Lease?

  Private lease en is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

  SEAT Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pech onderweg-hulpdienst en BTW. 

  Het enige dat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol, het wassen van de auto en bijvoorbeeld te veel gereden kilometers. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico. Het maandbedrag kan alleen aangepast worden wanneer belastingen of wetten wijzigen. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW-aanpassing.

 • Wanneer kom ik in aanmerking voor SEAT Private Lease?

  Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar (op verwachte einddatum) SEAT Private Lease aanvragen. Na aanvraag beoordelen wij of SEAT Private Lease een verstandige keuze is of niet.

 • Hoe zit het als ik SEAT Private Lease vroegtijdig wil beëindigen?

  Het is mogelijk om  SEAT Private Lease vroegtijdig te beëindigen. Afhankelijk van de verstreken looptijd worden er wel kosten in rekening gebracht voor het vroegtijdig beëindigen van de lopende overeenkomst.

  Heb je een private leasecontract afgesloten na 1 februari 2016?

  Dan betaal je maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Mocht je het contract al in het eerste jaar beëindigen, dan betaal je voor de resterende maanden van dit eerste jaar 100% van de leasetermijnen. Daarna betaal je 40% van de resterende termijnen tot aan het eind van de looptijd.

  Heb je een private leasecontract afgesloten vòòr 1 februari 2016?

  Dan wordt de hoogte van het bedrag dat je moet betalen om het contract eerder te beëindigen, vastgesteld op basis van de handelswaarde van de auto en de boekwaarde plus (maximaal) 25% van de resterende maandtermijnen.

  Neem contact met ons op via (033) 454 91 91 om de mogelijkheden te bespreken.


 • Ben ik vrij om te kiezen waar ik het onderhoud van de auto laat doen?

  Met het SEAT Private Lease Abonnement is voor alle zaken rondom de auto de officiële SEAT dealer het juiste contact. Zo is alles onder één dak geregeld met alle voordelen van de merkdealer.

 • Waarom wordt SEAT Private Lease bij BKR gemeld?

  Om te controleren of SEAT Private Lease financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van SEAT Private Lease navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten SEAT Private Lease als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst.

 • Mogen anderen in de auto rijden?

  Iedereen met een voor de betreffende auto geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd.

 • Wat is het verschil tussen Private Lease en Abonnement?

  SEAT Private Lease en SEAT Abonnement zijn twee verschillende benamingen voor hetzelfde product. SEAT Private Lease en SEAT Abonnement zijn dus hetzelfde.

Stel je vraag via:

Chat

Onze medewerkers
beantwoorden graag
al je vragen

Start de chat

Email

Ook onze klantenservice staat klaar om je vragen te beantwoorden via mail.


Mail nu

Social

Je kunt ons ook bereiken onder andere via Twitter en Facebook.

Twitter
Facebook

Bereken
maandbedrag

Stel jouw ideale
private lease
contract samen


* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot 30 september 2017, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.